• Ligasponsorer

Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Onsdag Ons 25 September Sep
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 4 Maj Maj
Tisdag Tis 11 Maj Maj
Torsdag Tor 20 Maj Maj
Tisdag Tis 25 Maj Maj
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Torsdag Tor 17 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug

Marknad

Vill du synas tillsammans med Dackarna?

Speedway är Sveriges tredje största publiksport, och Dackarna har genom åren lockat en stor publik till sina hemmamatcher på Skrotfrag Arena. För att behålla publiken krävs ett slagkraftigt lag som slåss om SM-medaljerna. Flera säsonger i rad har Dackarna haft det och denna säsong blir inget undantag.

Det finns idag en rad olika möjligheter för dig och ditt företag att i någon form nå ut till era kunder genom Dackarna. Kanske är en annons i våra matchprogram vad ni söker? Kolla även in reklamen runt arenan, där har vi skyltar och banderoller i olika storlekar och med olika placeringar.

Det finns ett stort antal samarbetsmöjligheter med oss. Allt från traditionella skyltar till specialevent med hela ert företag. Det finns dessutom möjlihet att synas på våra förare.

Kanske du är intresserad att synas med en banner på vår hemsida? Sidan har dagligen tusentals besökare under säsong och är en perfekt plattform för att få kunder vidare till er egen sida. Har du en reklamfilm som presenterar er verksamhet eller produkter, då finns möjligheten att visa den på vår stora bildskärm ute på Arenan.

Ta med kunder och personal på våra Event!

Vi kan idag erbjuda flera olika paket med varierat innehåll, allt från rena entrépaket till VIP paket med mat, depåbesök och eget bord på bästa publikplats. Detta kan även kombineras med konferenser under eftermiddagen, möjligheterna är många och vi hjälper er gärna med att utveckla era idéer och önskemål.

Tag kontakt med någon i vår Marknadsgrupp så får du veta mer.