• Huvudpartners

Tisdag Tis 27 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep
Tisdag Tis 28 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Onsdag Ons 6 Oktober Okt

En av Dackarnas guldhjältar har skrivit på ett nytt kontrakt

3 november 2021 12:00

Dackarna har skrivit ett nytt kontrakt med en av guldhjältarna från säsongen 2021. Det handlar om danske Rasmus Jensen, som därmed är förare nummer två in i nästa säsongs trupp.

  • Rasmus är en riktig fighter och en viktig pusselbit i vårt lag, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg.

Nyförvärvet Alexander Woentin var först in i Dackarnas trupp till säsongen 2022. Nu kan vi presentera nästa pusselbit i lagbygget. Den här gången handlar det om Rasmus Jensen, som för en månad sedan var med och körde hem det efterlängtade SM-guldet till Målilla.

Infriade förväntningarna

28-årige Rasmus Jensen värvades från Rospiggarna inför 2021 och gjorde en mycket fin säsong i Dackarna. Dansken var en viktig del i det lag som körde hem SM-guldet och går in i den nya säsongen med snittet 1,771.

  • Rasmus gjorde en jättebra säsong. När jag kom till Dackarna ville jag ha in förare med attityd och där passar Rasmus in på ett bra sätt. Han är en riktig kämpe, en tuffing ute på banan. Där är det alltid 100 procent som gäller, han vågar sticka in framhjulet, säger Mikael Teurnberg.

  • Han infriade verkligen förväntningarna vi hade på honom och var inte minst väldigt stark på vår hemmabana. Under säsongen växte han ut till lite av en publikfavorit, fortsätter Teurnberg.

"Kan ta ett steg till”

Från klubbens sida fanns det ingen tvekan om att vi ville få till ett nytt kontrakt och Rasmus Jensen var inte sen att nappa på det.

  • Han är fortfarande relativt ung, satsar hårt och vill nå ännu högre som speedwayförare. Jag tror att Rasmus kan ta ett steg till hos oss.