• Ligasponsorer

Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Onsdag Ons 25 September Sep
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep

ETT JÄTTETACK TILL ALLA FANTASTISKA DACKEFANS!

19 maj 2020 23:04

Wow! Dackeupproret blev en sådan otrolig succé. När livesändningen var slut i kväll hade vi under fem veckor sålt fantastiska 4 881 fiktiva matchbiljetter. Räknar vi ihop Dackeupproret med privatsponsringen har ni tillsammans bidragit med 198 000 kronor in i klubbkassan. TACK! Inte minst i dessa tider betyder det hur mycket som helst för oss.


Vi hoppas att ni njöt av livesändningen. Ett stort tack vill vi rikta till Christoffer Frick och Tobbe Johansson, som gjorde sändningen möjlig. När tekniken inte var med oss till en början behöll de dessutom lugnet och till slut kom showen igång.

Ett stort tack också till Martin Åkerberg, som gjorde ett grymt bra jobb som programledare. Och till Marlene Karlström för den vackra nationalsången. Ja, så här kan vi fortsätta...

Några av er har hört av er med frågor om vart Peter "PK" Karlsson och Oliver "Vispen" Berntzon tog vägen. Tanken var att de skulle ha varit med live i slutet av sändningen och de satt redo hemma i Skagersvik, men tyvärr satte tekniken stopp för detta inslag.

En fullständig prislista i Dackeupproret kommer att presenteras i morgon.

Återigen: TACK FÖR EN FANTASTISK UPPSLUTNING!