• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

BILJETTERNA TILL GP-HELGEN I MÅLILLA DEN 14-15/7 ÄR SLÄPPTA

25 november 2022 20:08

Vid klockan 13.00 i dag släpptes biljetterna till 2023 års upplaga av FIM Speedway GP of Sweden, som körs på Skrotfrag Arena i Målilla den 15 juli. Dagen innan, den 14 juli, avgörs också finalen i SGP3, världsmästerskapet för U16. Passa på att fynda dina biljetter innan årsskiftet, därefter höjs biljettpriset. – Det känns roligt att kunna släppa biljetterna redan nu. Det är en perfekt julklapp till alla speedwayintresserade, säger Dackarnas Peter Samuelsson.


Målilla och Skrotfrag Arena har i nästan alla år sedan 2005 varit värd för en mycket populär deltävling i speedwayens GP-cirkus.

2022 arrangerades tävlingen för första gången av Discovery Sports Events. Nu återkommer - precis som planerat - Speedway Grand Prix till Målilla i sommar!

”Känns fantastiskt”

Biljettförsäljningen till tävlingen startade vid klockan 13.00 i dag.

– Det känns fantastiskt roligt för oss att kunna släppa biljetterna till tävlingen i Målilla innan jul, och det till ett reducerat pris, så kallad "Early Bird", som gäller fram till årsskiftet. Det är ju även i år den enda GP-tävlingen som körs i Sverige, säger Peter Samuelsson.

I inledningen kommer alltså biljetterna att släppas som Early Bird, för att efter årsskiftet övergå till förköp och på själva eventhelgen gäller ordinarie biljettpris.

"Nyhet för i år"

– Med fans från hela världen, som är i Målilla för att njuta av speedway, och som campar i anslutning till stadion, väljer vi att introducera campingbiljetterna i samma biljettsystem som entrébiljetterna. Det är en nyhet för i år som kommer att underlätta för kunden, säger Samuelsson.

Han fortsätter:

– Vi lägger även in möjligheten att boka sitt program till tävlingen redan nu. Eventuellt kommer det ytterligare ett par produkter som kan bokas i förväg framöver.

Biljetter, campingbiljetter och program bokas här: https://www.malillagp.se/biljetter/ (länkas vidare till GP-produkterna på tickster.com)