• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

LAGKAPTENEN BLIR DACKARNA TROGEN!

2 november 2023 12:30

Dags för fjärde säsongen i dackevästen för vår populära lagkapten.


Publikfavoriten Rasmus Jensen har skrivit på ett nytt kontrakt med Dackarna. Han fortsätter som lagkapten även kommande säsong. – Det var inga konstigheter att komma överens om en fortsättning, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg.

Daniel Bewley, Andzejs Lebedevs, Filip Hjelmland och Noel Wahlquist var klara för en fortsättning i Dackarna sedan tidigare. Nu kan vi även addera nyckelföraren Rasmus Jensen till den skaran. – Det känns fint att ha Rasmus signatur på papperet. Han går nu in på sin fjärde säsong i Dackarna och det blir dessutom den andra som lagkapten, säger Mikael Teurnberg.

Tog brons med Danmark Det var Teurnberg som värvade den nu 30-årige dansken när han anslöt som lagledare till Dackarna hösten 2020. – Rasmus var den första föraren som jag värvade till klubben. Han är en fajter som aldrig ger upp och han har utvecklats väldigt mycket under de här åren. I år fick han också sitt stora internationella genombrott när han var bästa poängplockare för Danmark när de tog brons i lag-VM. Jag är säker på att Rasmus kommer att ta ytterligare ett steg under 2024.

"Ingen anledning att byta" I början av den här veckan var Rasmus Jensen på plats i Målilla. Då passade han bland annat på att signera det nya avtalet med Dackarna, men också att besöka ett antal sponsorer. – Det känns bra att fortsätta i Dackarna. Jag trivs bra med lagkamraterna, folket i klubben och lagledningen. Det finns ingen anledning att byta klubb när man trivs så bra. Jag vill också tacka mina personliga sponsorer i Småland som jag har hunnit med att träffa under några dagar den här veckan, säger Rasmus Jensen innan han konstaterar att han så här långt har varit med och kört hem två SM-guld med Målillaklubben. – Det var en fantastiskt härlig känsla att få vinna guldet på hemmaplan inför alla dackefans. Extra häftigt också att få köra det avgörande heatet, där guldet bärgades, tillsammans med Leon Madsen, säger Rasmus Jensen.

Dackarnas trupp så här långt:

  • Daniel Bewley 2,082
  • Andzejs Lebedevs 1,787
  • Rasmus Jensen 1,782
  • Filip Hjelmland 1,152
  • Noel Wahlqvist 0,500