• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Lagledarparet fortsätter i Dackarna

18 oktober 2019 06:47

Kontrakterandet av förare har rullat på i Dackarna, nu har klubben även gjort klart med lagledare för nästa säsong. Det blir en fortsättning för Peter Karlsson och vid hans sida finns Johan Karlsson


Det var efter säsongen 2017 som Peter Karlsson beslutade sig för att avsluta en lång och mycket framgångsrik karriär. Han bestämde sig då snabbt för att inte lämna sporten utan istället för att köra sadla om och bli lagledare. Så inför säsongen 2018 skrev han på för Dackarna, en klubb han tidigare representerat som förare under sju säsonger mellan åren 2004 – 2010.

Att vara framgångsrik som förare betyder inte att man med automatik är ett ämne för att bli lagledare. Peter var redan som förare en aktad lagledare och en röst man lyssnade på så steget att bli ledare utan släpsko var inte helt oväntat. Vid sin sida som ny lagledare valde Peter att ta med sig sin mekaniker sedan flera år Johan Karlsson. Han har även ett förflutet som lagledare i Kaparna från Göteborg under tidigt 2000-tal.

Nu är duon klar för sin tredje säsong som lagledare för Målillalaget. Då uppdraget inte på något vis är en heltidssyssla så måste det synkas med ett ordinarie jobb och det är därför det dragit ut lite på tiden med att få påskriften för ännu ett är men nu är alla bitar på plats och full focus på säsongen 2020 är det som gäller.

De två säsongerna med Karlssons i ledarteamet har gett två seriesegrar och två finalplatser. Nu återstår en del innan årets trupper i Elitserien är klara och Dackarna har några platser kvar att fylla så det är för tidigt att prata målsättning men det finns en revanschlust i det här ledarparet som kommer ta laget långt även kommande säsong.