• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Bra tryck på biljettförsäljningen inför SM-finalen i Målilla

24 september 2023 19:54

På tisdag (26/9) väntar en häftig speedwayfest på Skrotfrag Arena i Målilla. Då ska det avgöras om det blir Dackarna eller Västervik som kan titulera sig svenska mästare säsongen 2023. Det är bra tryck på biljettförsäljningen inför avgörandet och intresset går inte att jämföra med en vanlig match.


Nästan 6 000 åskådare såg den första finalmatchen i Västervik, som Dackarna vann med 47-43. När finalserien nu vänder till Målilla och Skrotfrag Arena väntar en ny publikfest.

– Det har varit riktigt bra tryck på biljettförsäljningen så här långt. Jämfört med en vanlig match har vi sålt mycket bättre och då är det ändå ett par dagar kvar till finalen, säger Jon Lindberg i klubbens styrelse.

Jämfört med semifinalen mot Lejonen hade det redan på söndagen sålts dubbelt så många förköp till finalen mot Västervik.

– Samtidigt som försäljningen går bra vill vi påtala att det finns gott om plats på arenan för alla som vill se finalen på plats. Vill man komma in på arenan på ett så smidigt sätt som möjligt rekommenderar vi att köpa förköp, men det går förstås utmärkt att betala entré på plats på arenan i samband med matchen, säger Jon Lindberg.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig och lagledare i Dackarna, vittnar även han om ett mycket stort intresse för matchen. VIP-avdelningen är slutsåld, vilket innebär ungefär 500 gäster.

– Vi har ett stort stöd från våra samarbetspartners och intresset för SM-finalen är på topp, konstaterar Mikael Teurnberg.

Länk till Tickster: https://www.tickster.com/sv/events/hg68anfrk5kzr9h/2023-09-26/dackarna-vastervik-final-bauhaus-ligan