2018-10-13

Hancock i Dackarna även 2019

Greg Hancock är nog den förare som har flest fans världen över och under 2018 har han fått ännu fler fans i Målilla och fler lär det nog bli när han nu är klar för ännu en säsong i Dackarna.

Inför säsongen skrev amerikanen Greg Hancok på för Dackarna, efter en skada i slutskedet av säsongen innan var det en del som tvekade på om han skulle nå upp till tidigare nivå. Greg gav svar på tal redan i säsongspremiären. Han började säsongen på 1,800 i snitt och efter 18 matcher och 178 poäng i år slutar han på 2,023, mycket starkt att höja dryga 0,2 på den nivån. 

 - Greg har så mycket att bidra med till laget vid sidan av banan, det ger garanterat fler poäng till laget än dom han själv bidrar med, säger Peter Karlsson lagledare i Dackarna.

 - Att Dackarna var en bra klubb visste jag väl innan och kan jag bara bekräfta det och jag ser fram emot att fortsätta i klubben, säger Greg Hancock.

Med Hancock i laget innebär det att Dackarna behåller topp-trion från årets lag, detta kompletteras med tre av de mest intressanta namn bland de svenska förarna just nu.

Nästa steg i arbetet med nästa års lag blir att fylla på truppen med förare till den viktiga sjundeplatsen i laget och ytterligare någon förare som kompletterar de redan kontrakterade förarna.

Klara för Dackarna 2019:

Greg Hancock

Joel Kling

Maciej Janowski

Jacob Thorssell

Patryk Dudek

Oliver Berntzon

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår