2018-10-13

Lagledarduon fortsätter i Dackarna

Inför säsongen 2018 gjorde Dackarna ett byte på lagledarsidan då Peter Karlsson sadlade om från förare till lagledare en roll som han kommer att ha även 2019.

Peter Karlsson har ju som alla vet en lång och framgångsrik karriär bakom sig som förare med en lång rad Lag-SM guld, individuella SM guld och stora framgångar internationellt. Efter säsongen 2017 tog han beslutet att förarkarriären var över och i samma stund gjorde han klart med Dackarna och rollen som lagledare.

Med sig i det nya uppdraget tog han sin tidigare mekaniker och ständige följeslagare från tiden som förare Johan Karlsson.

 - Peter var ju ett oprövat kort i den rollen men jag tvekade aldrig på hans förmåga som ledare, säger Tomas Karlsson ordförande i Dackarna.

Tillsammans med förarna i årets trupp har lagledarduon fått ihop gruppen på ett fantastiskt sätt och det har tydligt framgått att man jobbat som en grupp och backat upp varandra vilket inte gör sig självmant i en sport där man plockar ihop en grupp av individuellt utövande personer.

 - Jag tycker det har funkat bra så det är väl bara och fortsätta när jag fick förtroendet för ett nytt år, säger Peter Karlsson. 

Hur den kompletta truppen kommer att se ut när säsongen drar igång är ännu inte klart men att det är ett intressant lag på gång råder det ingen tvekan om.

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår