2018-01-19

Målilla Arrangerar Nordiskt Mästerskap i Speedway 250cc

I samband med det Nordiska Track Racingmötet i september beslutade de fyra nordiska förbunden i Danmark, Finland, Norge och Sverige att fr.o.m. 2018 introducera ett Nordiskt Mästerskap för Speedway i 250cc klassen.

  • Samtliga nordiska förbund är överens om att 250cc klassen i Speedway är något positivt för vår verksamhet och vi är glada att det första mästerskapet kommer att köras i Sverige och att Målilla MK nu tagit på sig arrangemanget, säger Tony Olsson Track Racingansvarig på Svemo.

Nu är det klart att det första Nordiska Mästerskapet för 250cc kommer att köras lördag den 26 maj i Målilla med Målilla MK som arrangör.

  • Vi delar förbundets positiva syn på 250cc-klassen och ser fram emot att få arrangera denna historiska tävling som blir det första mästerskapet i tävlingsklassen på svensk mark, säger Jon Lindberg i Målilla MK.

Under säsongen 2018 är även första året som tävlingsklassen 250cc kommer att ha en egen serie där sex lag är anmälda att delta varav Dackarna är ett av de lagen.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår