2017-11-24

Hans Andersen tillbaka i Dackarna

Det blir en hemvändare som tar den sista platsen i Dackarnas trupp 2018. Hans Andersen gör comeback i Dackarnas färger och han är därmed klar för sin femtonde säsong i klubben.

Det var en tämligen okänd dansk som 1999 kom till Målillaklubben och gjorde sin första säsong. Efter tretton säsonger skildes vägarna åt men 2015 var han åter i Dackarna för en säsong. Med ett nytt avtal signerat är återföreningen ett faktum.

- Dackarna är den klubb som ligger närmast hjärtat och jag är otroligt glad för att vara tillbaka i ”min” klubb. Här har jag ju kört största delen av min karriär och har många fina minnen, inte minst SM-Guldet 2007, säger Hans Andersen.  

Under sina år i Dackarna fick Hans sitt internationella genombrott vilket var en av anledningarna till hans stora popularitet bland Dackefansen. Främst grundar sig ändå favoritskapet i hans lojalitet mot klubben och alla de segrar han bidragit till.

Hans har kört totalt 223 matcher för Dackarna vilket gör honom till den förare i klubben som flest gånger representerat klubben i seriesammanhang, imponerande och fler ska det nu alltså bli.

- Det är med stor glädje vi signerade det här kontraktet, Hans är en av de största i klubbens historia, säger Jon Lindberg i Dackarna.

De två senaste säsongerna har Hans tävlat för Lejonen från Gislaved, Han går in i säsongen 2018 på ett snitt på 1,421. 

- Till sist vill jag skicka en hälsning till Dackarnas fans, nu kommer jag ”hem” och ska underhålla er genom att köra in ytterligare poäng till laget, avslutar Hans Andersen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår