Marknadsgruppen

Vill du synas tillsammans med Dackarna?

Det finns idag en rad olika möjligheter för dig och ditt företag att i någon form nå ut till era kunder genom Dackarna. Kanske är en annons i våra matchprogram vad ni söker? Kolla även in reklamen runt arenan, där har vi skyltar och banderoller i olika storlekar och med olika placeringar.                 

Kanske du är intresserad att synas med en banner på vår hemsida www.dackarna.nu sidan har dagligen tusentals besökare under säsong och är en perfekt plattform för att få kunder vidare till er egen sida. Har du en reklamfilm som presenterar er verksamhet eller produkter, då finns möjligheten att visa den på vår stora bildskärm ute på Arenan.

 Ta med kunder och personal på våra Event!

Vi kan idag erbjuda flera olika paket med varierat innehåll, allt från rena entrépaket till VIP paket med mat, depåbesök och eget bord på bästa publikplats. Detta kan även kombineras med konferenser under eftermiddagen, möjligheterna är många och vi hjälper er gärna med att utveckla era idéer och önskemål.

 Tag kontakt med någon i vår Marknadsgrupp så får du veta mer.

Jonas Olvenius (Marknadsansvarig)

0706 379 124

Nils-Johan Elofsson

0706 557 212

Carl-Anton Johansson

0705 631 204

Håkan Nyström

076 145 02 67

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår