• Ligasponsorer

Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Onsdag Ons 25 September Sep
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 4 Maj Maj
Tisdag Tis 11 Maj Maj
Torsdag Tor 20 Maj Maj
Tisdag Tis 25 Maj Maj
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Torsdag Tor 17 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug

Thorssell blir Dackarna trogen - ”Inte mycket att tänka på”

27 oktober 2020 16:09

Jacob Thorssell var Dackarnas bästa förare den gångna säsongen. Nu står det klart att Åtvidabergskillen stannar i klubben. – Det var inte så mycket att tänka på och det blir kul med en ny säsong i Dackarna, säger 27-årige Thorssell.


De två senaste säsongerna har Jacob Thorssell kört för Dackarna. Båda de säsongerna har dessutom slutat med individuella SM-guld för Åtvidabergsgrabben. Det återstår att se om Thorssell kan fylla på med ett tredje SM-guld nästa år. Klart är dock att han blir den första föraren in i Dackarnas trupp till säsongen 2021. – Det ska bli kul och det har varit ganska raka rör. Jag har inte haft några direkt andra planer än att fortsätta i Dackarna heller. Allt funkar som det ska i klubben så det var inte så mycket att tänka på, säger Jacob Thorssell.

Stark säsong i Sverige Thorssell har en i det stora hela mycket stark säsong bakom sig. I Dackarna hade han klart högre snitt än tvåan i snittlistan, som var Oliver Berntzon. – Speciellt i Sverige gick det väldigt bra. Det har varit en lite annorlunda säsong, men det har ändå varit roligt. Jag fick med mig Tim Gudmundsson i depån och är jättenöjd med honom, han har varit grym. Jag hoppas att vi kan få till samma upplägg nästa år. Hur ser du på att Mikael Teurnberg kommer in som ny lagledare? – Det känns bara bra. Vi har ju jobbat tillsammans tidigare och känner varandra väldigt bra. Jag tror också att Dackarna som helhet kommer att gynnas av att ha ”Micke” i klubben när det gäller sponsorarbetet och event.

”Glada och stolta” I Dackarna är det nöjda miner över att Jacob Thorssell signerat ett nytt kontrakt. – Det är klart att vi är väldigt glada och stolta över att vi får behålla Jacob. Han var vår jämnaste förare den gångna säsongen och gjorde en kanonsäsong, säger ordföranden Tomas Karlsson.