• Huvudpartners

Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep
Tisdag Tis 28 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Onsdag Ons 6 Oktober Okt
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Torsdag Tor 19 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug

Ricky Kling gör comeback - tar plats i Dackarnas trupp

16 augusti 2021 12:00

Dackarna kan idag presentera en nygammal förare som kliver in i truppen resten av säsongen. Det handlar om den egna produkten Ricky Kling, som därmed gör comeback. – Ricky är laddad inför det här och det är en seriös satsning, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg.


Efter 19 säsonger som speedwayförare valde Ricky Kling att lägga släpskon på hyllan efter säsongen 2017. Efter det har det blivit ett par mindre comebacker och nu är det dags för ytterligare en comeback. Det står nämligen klart att Ricky Kling skrivs in i Dackarnas trupp med snittet 0,500.

Konkurrera om en plats

Det är förstås en breddning av truppen, men Ricky kommer inte in med en uppgift att bara stå utanför laget. Nej, 34-åringen med Dackarna som moderklubb kommer i allra högsta grad att vara med och konkurrera om plats sex i laget under resten av säsongen.

– När jag ställde frågan till Ricky och allt runtomkring gick att lösa kände han att nu kör vi. Vi har letat efter ytterligare ett alternativ som kan vara med och konkurrera om plats sex. Tanken är att Ricky ska vara med och slåss om den platsen på samma villkor som de förarna som redan finns i truppen, säger Mikael Teurnberg.

Ser fram emot utmaningen

Ricky kommer att göra en första träning på Skrotfrag Arena i början av den här veckan.

– Det är klart att det tar en stund att komma in i det, men Ricky är hungrig på den här utmaningen och jag tror att han kan tillföra en hel del, säger Mikael Teurnberg.