• Huvudpartners

Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Tisdag Tis 8 Juni Jun
Torsdag Tor 17 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Torsdag Tor 1 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep

Speedwayens SM Finaler körs i Målilla

20 december 2019 11:30

Svemo har utsett Målilla MK till arrangör av SM, JSM och USM finalerna i Speedway 2020, senior SM finalen kommer att köras tisdag den 21 juli och JSM/USM finalerna lördag den 1 augusti.


Återigen så finns det 2020 ingen ledig helg i de Internationella VM/EM kalendrarna för oss att kunna köra en traditionell SM helg i Speedway, detta betyder att vi för andra året i rad måste köra senior SM och JSM/USM finalerna på separata datum. Men det skall bli spännande att se vad en Individuell SM final på en traditionell Elitserietisdag i mitten av juli kommer att generera för intresse publikt, förhoppningsvis blir det ett lyft för finalen.

-Vi är mycket tacksamma att Målilla MK har tackat ja till att arrangera 2020 års SM finaler, detta betyder också att den regerande Svenska Mästaren Jacob Thorssell får försvara sin SM titel på hemmabanan i Målilla, säger Tony Olsson, Grenansvarig Svemo Track Racing.

Hos arrangerande Målilla MK är glädjen stor över att återigen få arrangera de tre SM finalerna, senast det gjordes upp om de individuella SM titlarna i Målilla var 2011.

-Det är alltid hedrande att få arrangera SM finaler, vi ser fram emot att göra något bra av det och att det nu körs en tisdagskväll ska bli intressant, säger Jon Lindberg i Målilla MK.