• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Fantastiska partners skapar ett lugn i föreningen: ”Som en religion här”

16 maj 2021 10:03
Jonas Olvenius, Mikael Teurnberg och Tomas Karlsson är tre av dem som arbetar med marknadsbiten i Dackarna.

Säsongsstarten närmar sig och vi kan konstatera att vi fortsatt har ett ramstarkt stöd från våra samarbetspartners. – Jag visste förstås att Dackarna är ett starkt varumärke, men jag hade inte förstått att det var så här starkt. Det är som en religion här nere och det är väldigt kul att jobba med det, säger Mikael Teurnberg, som är ny marknadsansvarig i Dackarna.


I takt med Corona-pandemins utbredning i världen och Sverige har oron förstås varit stor för hur idrottsrörelsen ska klara sig. Dels för att publik inte har fått släppas in på arenorna, men också för den osäkerhet som många av klubbarnas samarbetspartners ställs inför.

Stabila partners

Från Dackarnas sida är vi så oerhört stolta och glada över att vi fortsatt har ett enormt stöd från näringslivet.

– Vi har en hårt arbetande och fokuserad marknadsgrupp i Dackarna. Det var förstås ett svårt jobb 2020 orsakat av Corona och jag trodde att det skulle bli ännu svårare 2021. Men våra fantastiska samarbetspartners och sponsorer står stabila vid Dackarnas sida då vi har det tufft, det lugnar hela föreningen i dessa tider. Utan våra samarbetspartners, stor som liten, blir det ingen speedway av toppklass i Målilla, säger Lars Olofsson i klubbens styrelse.

”Väldig potential”

Mikael Teurnberg har jobbat i Dackarna i ett halvår och under vintern har mycket tid lagts på marknadsbiten.

– Det har känts väldigt bra och det finns en väldig potential här omkring. Trots att vi har varit och är i en pandemi känner jag att jag hela tiden har fått bra kontakt och vi har också fått in lite nya samarbetspartners. Jag ser positivt på läget och vi är där vi ska vara vid den här tiden. Nu hoppas jag på en bra sportslig säsong så att vi på så sätt kan lägga grunden till något bra och så är det pang på i höst igen, säger Mikael Teurnberg.

”Kul och utmanande”

Lars Olofsson nämner förstås de viktiga långvariga relationerna, men också det faktum att ett antal nya samarbetspartners har tillkommit trots pandemin.

– Fantastiskt kul med så många nya samarbetspartners som vi fått till säsongen 2021 och som vi nu ska jobba ihop med. Det känns mycket kul och utmanande.

Han nämner också utvecklingen av privatsponsringen, där vi just nu har 40 supportrar som bidrar med 1 000 kronor vardera.

– Det är spännande att se hur vår privatsponsring utvecklats från år till år. Imponerande att vi har så många som stöttar oss i närområdet, från övriga delar i Sverige, men också från personer boende utomlands. 

Lars Olofsson avslutar med orden:

– Ett stort tack till er alla som stöttar Dackarna så fantastiskt som ni gör. Vi ska göra allt vi kan för att ni ska känna stor stolthet att vara en del av Dackarna.