• Ligasponsorer

Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Onsdag Ons 25 September Sep
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep

VM-LEDANDE JANOWSKI KLAR FÖR DACKARNA

8 september 2020 18:55

Dackarna gör ytterligare en förändring i truppen innan transferfönstret stänger i kväll. Vi kan med stor glädje meddela att VM-ledande Maciej Janowski har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig under resten av säsongen.

  • Just nu är han världens bästa förare, säger Dackarnas lagledare Peter Karlsson.

Fram till för bara någon vecka sedan fanns Maciej Janowski med i Dackarnas åttamannatrupp. Han hade dock inget gällande kontrakt med klubben för denna säsong och i det läget valde vi att skriva ut Janowski ur truppen och ersätta honom med Pawel Przedpelski.

”En fantastisk förare”

Nu kommer en vändning som vi är säkra på kommer att glädja våra supportrar. Innan transferfönstret stänger i kväll skrivs Janowski återigen in i dacketruppen. Detta efter att den VM-ledande polacken kritat på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

  • Det är en fantastisk förare som vi får in i truppen. Just nu är han världens bästa förare så det är klart att det känns bra att han är tillgänglig för Dackarna framöver, säger lagledaren Peter Karlsson.

Janowski har visat fantastisk form den senaste tiden och toppar GP-serien efter de två första deltävlingarna. I går blev han polsk mästare efter sex raka heatsegrar.

Samtidigt står det klart att det blir Matias Nielsen som får lämna Dackarnas trupp. Vi tackar Matias för hans insatser i dackevästen.

Dackarnas trupp:

Frederik Jakobsen

Oliver Berntzon

Jacob Thorssell

Patryk Dudek

Joel Kling

Hans Andersen

Maciej Janowski

Pawel Przedpelski

Theo Johansson

Avon Van Dyck