• Huvudpartners

Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Tisdag Tis 8 Juni Jun
Torsdag Tor 17 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Torsdag Tor 1 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep

Skicklig polack in i Dackarnas trupp - ”Bra säsong bakom sig”

4 september 2020 12:00

Dackarna förändrar i truppen i ”elfte timmen”. Maciej Janowski skrivs ut ur truppen och ersätts av Pawel Przedpelski, som har skrivit på ett kontrakt för resten av säsongen.

  • Kanonkul att Pawel vill komma tillbaka, säger Dackarnas lagledare Peter Karlsson.

Maciej Janowski har stått skriven i Dackarnas trupp under säsongen. GP-föraren från Polen har dock aldrig varit aktuell för styrning då parterna inte haft något kontrakt skrivet för denna så speciella säsong. På tisdag stänger transferfönstret och vi kan nu meddela att Dackarna kommer att göra en förändring i truppen innan detta. Janowski skrivs ut ur truppen och kommer att ersättas med en annan polack, nämligen Pawel Przedpelski.

Proffsig förare Przedpelski körde för Dackarna säsongen 2018 och gjorde då en fullt godkänd insats.

  • Jag hade gärna haft kvar honom i laget då, men han föll tyvärr offer för snittproblematiken, säger Peter Karlsson. Nu är alltså 25-åringen från Polen tillbaka i Målillaklubben.
  • Pawel är en väldigt duktig förare som hela tiden vill framåt. Han är proffsig och lätt att ha att göra med. Det finns många bra saker att säga om honom och han har dessutom en bra säsong bakom sig.

Fler möjligheter Att vi nu har ett gällande kontrakt med Pawel Przedpelski gör att åttamannatruppen är full inför avslutningen på serien och det kommande SM-slutspelet.

  • Han finns tillgänglig för oss och det känns bra att vi har fyllt upp så att vi har en full trupp. Sedan är det upp till mig att ta ut det laget jag anser vara bäst. Det här ger oss fler möjligheter att sätta ihop startsexan, säger Peter Karlsson.

Dackarnas trupp: Oliver Berntzon Jacob Thorssell Hans Andersen Joel Kling Frederik Jakobsen Matias Nielsen Patryk Dudek Pawel Przedpelski Avon Van Dyck Theo Johansson